[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”2_3″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” border_radius=”” box_shadow=”no” dimension_box_shadow=”” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Mechan Groep | ‘Equip to grow’

De Mechan Groep is onderdeel van Mechan Holding dat in 1970 ontstaan is vanuit de samenvoeging van een aantal ondernemingen in landbouwmechanisatie waaronder de Vor in Achterveld. Zij hebben in Nederland een locatie in Boxtel en één in Achterveld. Bekijk voor meer informatie hun website.

Vraag vanuit de Mechan Groep

“Wij willen alle medewerkers betrekken bij de organisatie en uitvoering van onze projecten. Medewerkers hebben veel kennis en ervaring omdat zij dagelijks op de werkvloer actief zijn. Ieders kennis willen wij ophalen en gebruiken voor het structureel verbeteren van onze werkwijzen, bijvoorbeeld rond veiligheid en efficiëntie. Ook willen wij stimuleren dat iedereen extra eigen verantwoordelijkheid neemt.”

Behaalde resultaten

 1. Inzicht in de arbeidsrisico’s binnen de Mechan Groep en een concreet Plan van Aanpak hoe zij met deze risico’s om moeten gaan
 2. Een actuele, getoetste RIE
 3. Veel meer aandacht voor gezond en veilig werken en aandacht voor de verplichtingen vanuit de Arbowet
 4. Toename eigenaarschap en collegialiteit. Alle werknemers zijn zich meer bewust van de arbeidsrisico’s en zij nemen meer eigen verantwoordelijkheid (gedrag en cultuur)
 5. Alle werknemers hebben meer inzicht in het belang van collegiaal aanspreekgedrag

Referentie

Desgewenst kan ik u in verbinding brengen met Ray Uiterwaal, CEO van de Mechan Groep.

[/fusion_text][fusion_separator style_type=”single solid” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”” top_margin=”15px” bottom_margin=”15px” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” /][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Flexkids | ‘Flexkids excellent 2020’.

Flexkids biedt met 30 medewerkers software aan voor organisaties in de Kinderopvang. Het bedrijf heeft ca. 200 klanten. U kunt hier hun website bekijken.

Vraag vanuit Flexkids

In opdracht van Michiel Cornelissen (directeur) heb ik een opleidingsplan geschreven voor Flexkids. Bovendien heb ik de medewerkers van de Ontwikkelstraat (de ICT-programmeurs) begeleid bij introductie van de Scrum-methodiek inclusief teamvorming.

Behaalde resultaten

 1. Professionalisering van de Ontwikkelstraat, extra nadruk op Afspraken Maken En Nakomen (AMEN), collegialiteit en elkaar aanspreken
 2. Een opleidingsplan voor alle medewerkers, inclusief overzicht van competenties, visie op leren en een meerjarenprogramma
 3. ‘Activerende aanpak’ op maat voor Flexkids, met een logische samenhang tussen diverse trainingen en opleidingen

Referentie

Desgewenst kan ik u in verbinding brengen met Michiel Cornelissen , directeur van Flexkids.

[/fusion_text][fusion_separator style_type=”single solid” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”” top_margin=”15px” bottom_margin=”15px” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” /][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Sedgwick | ‘iCare’-programma

Sedgwick, voorheen Cunningham Lindsey, is een expert op het gebied van schadelast- en risicobeheersing. Ik heb een opdracht uitgevoerd voor de afdeling Medische Zaken en Arbeidszaken (MAZ) op hun locatie in Amstelveen. Voor meer informatie over Sedgewick, verwijzen we u graag naar hun website.

Vraag vanuit Sedgwick

Rondom het iCare project wil Sedgwick een pilot project uitvoeren met als doel:

 • de eindklant zo snel mogelijk duidelijkheid te geven over de acceptatie of afwijzing van hun aanvraag voor een polis;
 • de interactiviteit met de klant te vergroten;
 • de samenwerking tussen het team te optimaliseren;
 • de bevlogenheid van de individuele medewerkers te behouden.

Zij willen daarmee de aanzet geven tot een duurzame verandering om de eindklant de komende jaren positief te blijven verrassen.

Behaalde resultaten

 1. Er is een showcase gerealiseerd voor de afdeling MAZ. Alle medewerkers van het team zijn intrinsiek gemotiveerd om te veranderen, hebben een positieve ervaring met zelfmanagement en een positieve ervaring van de ‘opwaartse kracht’.
 2. Voor de afdeling MAZ zijn de volgende resultaten behaald:
  • het kernteam beschikt over kennis en inzicht rondom het iCare-programma
  • het kernteam heeft inzicht in kritische succesfactoren rondom ‘succesvol veranderen’
  • het kernteam heeft een visie en strategie geformuleerd voor de implementatie van het iCare-programma op de afdeling MAZ.

Referentie

Desgewenst kan ik u in verbinding brengen met Hans Hoogeweegen, manager van de afdeling MAZ.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]