Ben je een oefentherapeut? Wil je investeren in jouw professionele ontwikkeling, positionering en profilering? Graag denk ik met je mee. We kunnen bijvoorbeeld in gesprek gaan over de volgende vragen:

  • Wat zijn mijn waarden en mijn doelen?
  • Waar sta ik voor? Waar ga ik voor?
  • Wat is mijn positie in het krachtenveld?
  • Hoe ga ik om met mijn sterktes en zwaktes?
  • Hoe kan ik mij krachtiger positioneren?
  • Hoe kan ik mij met meer impact profileren?

In dienst van een organisatie of zelfstandig professional?

Voor onze gesprekken maakt het helemaal niet uit of je in dienst bent van een organisatie of dat je werkt als zelfstandig professional.

Oester en parel

In 2020 was ik betrokken bij het ontwikkelen van de merkstrategie van de VvOCM en heb ik een bijdrage geleverd aan twee regiobijeenkomsten van de VvOCM. In het kader van de merkstrategie en tijdens beide regiobijeenkomsten is gesproken over de metafoor van de oester en parel. Een deel van de oefentherapeuten ziet en voelt een prachtige parel in zich. Tegelijkertijd voelt men dat die parel nog te veel verstopt zit in een gesloten oester. Hoe kunnen steeds meer oefentherapeuten hun oester verder openen en de prachtige parel extra laten zien? Misschien een vraag die jij en ik samen kunnen bespreken?

Verschillende invalshoeken

Inmiddels sta ik redelijk boven de stof door mijn gevarieerde loopbaan en door mijn publicaties. Vanuit uiteenlopende invalshoeken kijk ik naar oefentherapie en oefentherapeute. Natuurlijk ben ik erg benieuwd naar de manier waarop jij er naar kijkt. Vanuit welke invalshoeken kijk jij?

Neem je contact op?

Ik stel het zeer op prijs als je contact met mij opneemt. Dan gaan we in gesprek | 06 40 88 79 47 | marcel@balm-academie.nl | Hendrik Figeeweg 3F – 2031 BJ Haarlem.

Gedrag veranderen kun je leren met Mijn Mammoet!

Misschien heb je op dit moment geen behoefte aan een gesprek. Maar misschien zou je wel lid willen worden van een community. Of misschien wil je aan de hand van zelfstudie meer leren over gedrag en gedragsverandering. Zo ja, misschien wil je dan aan de slag met de methode Mijn Mammoet. Rutger Balm (gedragspsycholoog) heeft deze methode de afgelopen jaren ontwikkeld. Jouw mammoet is het grote sterke onbewuste dat in jou schuilt. De hele dag door helpt de mammoet je om te reageren op de wereld om je heen. Je kunt op tijd wegspringen voor een fietser, je kunt gedachteloos je veters strikken en het alfabet opnoemen in je slaap. De methode Mijn Mammoet is geschikt om te leren over jouw gedrag en zelf extra eigenaarschap, eigen regie, leiderschap en zelfmanagement te ontwikkelen. Nieuwsgierig? Klik hier.